Retourbeleid

Bij Strawamboo geldt dat terugsturen van artikelen net zo eenvoudig gaat als bestellen. Echter, dit dient binnen 14 dagen te gebeuren. We kunnen echter alleen artikelen accepteren die in de Online Shop zijn gekocht. Om online gekochte artikelen te retourneren vragen wij u om het retourformulier in te vullen. Deze kunt u via onze contactformulier aanvragen. Vervolgens kunt u het ingevulde retourformulier samen met de betreffende artikelen terugsturen. We zouden het zeer op prijs stellen als u de reden voor het terugsturen van de artikelen opgeeft. Hierdoor kunnen wij onze diensten in de toekomst nog verder verbeteren. Verpak de artikelen zorgvuldig om transportschade te voorkomen.

Belangrijk om te weten:

  1. Geef op het retourformulier aan welk artikel u wilt retourneren en de reden waarom u het artikel terugstuurt.
  2. Plaats de artikelen die u terugstuurt in de doos, inclusief het retourformulier en sluit deze goed af. Het productlabel moet nog aan het artikel bevestigd zijn.
  3. Artikelen kunt u binnen 14 dagen na ontvangst (zelf betaald) retourneren met het meegeleverde retourformulier. De retourkosten worden dan z.s.m. aan u vergoed.
  4. Als u de bestelling vooruit heeft betaald, wordt het bedrag teruggestort nadat wij de artikelen hebben ontvangen. U ontvangt per e-mail een bevestiging als wij de retourzending hebben ontvangen.

Terug te sturen artikelen moeten ongebruikt, schoon en onbeschadigd zijn. In geval van gebruikte, gewassen of (door de klant) beschadigde artikelen kunnen wij de producten niet in ontvangst nemen. Onjuiste artikelen of artikelen met onvolkomenheden kunt u terugsturen. Lees onze online voorwaarden voor meer informatie over ons retourbeleid.

RESTITUTIE

Zodra u een e-mailbericht ontvangt waarin de ontvangst van de teruggestuurde producten wordt bevestigd, zullen wij het bedrag restitueren dat u voor de producten hebt betaald. Restitutie van de verzendkosten gebeurt in overeenstemming met onze algemene voorwaarden.
N.B. Het kan veertien dagen duren voordat het bedrag op uw rekening staat.

UW WETTELIJKE RECHTEN

Niets uit deze sectie doet afbreuk aan uw wettelijke rechten. U kunt advies over uw wettelijke rechten inwinnen bij een rechtswinkel of een consumentenorganisatie.

Datum: juli 2019